Uitnodiging: Algemene Ledenvergadering NVPMT

24 januari 2023

Het bestuur is druk bezig om de Algemene Ledenvergadering (ALV) te organiseren. Omdat we elkaar graag willen ontmoeten zodat we met elkaar kennis kunnen delen en een strategie kunnen bepalen voor de vereniging, hebben we ervoor gekozen om de ALV dit jaar weer alleen live te laten plaatsvinden. 

We hopen dan ook dat we veel leden mogen verwelkomen op vrijdag 24 maart op een locatie centraal in Nederland.  Om het voor iedereen zo haalbaar mogelijk te maken hebben we ervoor gekozen om de ALV te starten om 15.00 (inloop 14.30) tot 21.00. Met een 2-tal
workshops naast de ALV, een gezellig eetmoment en een afsluitende borrel denken we dat er veel gelegenheid is om (oud) collega's, oud klasgenoten, intervisiegenoten weer tegen te komen. We verheugen ons dan ook op de gezelligheid en zullen jullie bijpraten over de ontwikkelingen binnen en buiten de NVPMT. Ruim van tevoren zullen de agenda en de betreffende stukken voor de ALV worden verstuurd. Deze uitnodiging en de mogelijkheid om je aan te melden in verband met de catering volgt dus binnenkort!

Zet voor nu alvast vrijdag 24 maart in je agenda en geef aan op je werk en/of je cliënten dat je die middag voor de ontwikkeling van je vak een bijeenkomst hebt. Laat je horen en kom ons ontmoeten.

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht