Uitnodiging: EFP congres

30 november 2022

X WORLD CONGRESS OF PSYCHOMOTRICITY | REGISTRATION OPEN

Het Europees Forum of Psychomotricity (EFP) waar we vanuit de NVPMT bij aangesloten zijn, organiseert iedere 4 jaar een congress waarin de stand van zaken van de wetenschappelijke ontwikkelingen en de praktijk worden gedeeld met vele collega’s uit Europa. 
Voor 2023 is besloten om het congress samen te organiseren met de Organisation Internationale de Psychomotricité et de Relaxation (OIPR). Een mooie kans om kennis te maken met de PMT op vele verschillende vlakken en daarnaast te kunnen genieten van Verona in Italië. 

Het congres is van 4 t/m 7 mei 2023. 
Zowel de call for abstracts om een bijdrage te leveren als de registratie om deel te nemen aan het congres staan nu open! 
Meer informatie over het congres is te vinden op de website https://www.ciserpp.com/. Je kunt hier zelf de taal selecteren (Engels, Italiaans, Frans of Spaans). Daarna kun je informatie over inhoudelijke thema’s, het programma, kosten etc. vinden.

Aanmelden als ‘vroege vogel’ kan tot 20 december via https://lnkd.in/erPb_CrV
Daarna zijn de kosten hoger. 

NB: Ben je lid van de NVPMT? Met je lidmaatschapsnummer kun je voor het geldende tarief als EFP-lid. 
NB: Ben je student/ studentlid? Voor jullie wordt er, aanvullend op het huidige programma, een ‘studentjourney’ georganiseerd. Hiermee kun je ook specifiek kennis maken met andere studenten, kennis uitwisselen en natuurlijk ook een gezellige tijd beleven.

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht