Nieuwe portefeuillehouder werkveldgroepen

25 mei 2021

Beste Allemaal, 

Zoals jullie misschien al weten zal ik vanaf September het stokje van de Portefeuillehouder van de werkveldgroepen overdragen en meer tijd in mijn studie gaan steken. Ik heb met heel veel plezier samen gewerkt met de werkveldgroepen van onze mooie vereniging en keer op keer enthousiast geworden en geïnspireerd geraakt door alle kennis, ervaring en gedrevenheid die er binnen de werkveldgroepen rondwaard. 
Graag wil ik via deze weg de nieuwe portefeuillehouder WVG voorstellen, vanaf deze zomer zal Bas Dopheide het overnemen. In de komende periode zullen wij samen optrekken en voor nu wil ik graag zeggen: Welkom Bas!

Voor vragen of andere dingen omtrent de werkveldgroepen zijn en blijven wij bereikbaar op werkveldgroepen@nvpmt.nl.
Groeten! Linda Schumm
________________________________

Dag allemaal,

Met veel dank voor Linda en haar inzet de afgelopen periode, zal ik haar taak als portefeuillehouder Werkveldgroepen met veel plezier overnemen. 
Na ongeveer tien jaar gewerkt te hebben als PMT’er in de forensische psychiatrie, enkele managmentfuncties en een eigen trainingsbureau, ben ik momenteel hoofdzakelijk werkzaam als docent aan de psychomotorische therapieopleiding in Zwolle. Ik vind het ontzettend leuk en dankbaar om de studenten ons geweldige vak te leren en ze te helpen daar hun eigen mooie invulling aan te geven. 
Tijdens mijn periode als bestuurslid van de NVPMT, inmiddels alweer ruim tien jaar geleden, zag ik al de kracht van de werkveldgroepen binnen onze vereniging en ik ben blij te zien dat de NVPMT het belang van deze groepen nog steeds hoog op de agenda heeft staan. Ik kijk er naar uit om samen een volgende stap te zetten naar een nog groter aantal werkveldgroepen en het verder versterken van hun positie in het werkveld en de vereniging. Ik heb er zin in!
Groeten! Bas Dopheide

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht