Oproep: Werkveldgroep Persoonlijkheidsstoornissen zoekt nieuwe leden

28 april 2021

Naar aanleiding van de ALV van 25 maart j.l. wil de Werkveldgroep Persoonlijkheidsstoornissen van de NVPMT met hernieuwd én vernieuwd enthousiasme de krachten, de kennis en de ervaringen van de PMT-ers in dit werkveld weer actief gaan inzetten!

In het recente verleden zijn door deze Werkveldgroep onder meer studiemiddagen georganiseerd, zijn collega's onderling in contact gekomen met elkaar en had de Werkveldgroep een netwerk-functie. 
Onlangs is er een bijeenkomst geweest waarin we bovenstaande ideeën besproken hebben, maar ook genoemd hebben dat de Werkveldgroep meer leden moet hebben om slagvaardig te kunnen worden en te kunnen blijven. 

Daarom deze oproep waarin we op zoek zijn naar minstens vier collega's die met ons de schouders eronder willen zetten en die zin hebben om de Psychomotorische Therapie in dit boeiende werkveld van persoonlijkheidsstoornissen (verder) te ontwikkelen, te bevorderen, te positioneren en te professionaliseren. 
Je inzet voor de werkveldgroep komt in aanmerking voor (her-)registratiepunten voor het Register Vaktherapie (maximaal 52 punt voor bestuursactiviteiten).
 
Heb je interesse? Meld je aan voor een oriënterende beeldbel-meeting op:
dinsdag 11 mei ’21, 19.30u
 
Aanmelding kan via email: persoonlijkheidsstoornissen@nvpmt.nl
 
Vriendelijke groet,
Frank Mans
Peter Gerritsen
Annemarijke Postma 

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht