Oproep tot promotie van Psychomotorische therapie

28 oktober 2020

Een enthousiasmerende en uitnodigende oproep aan alle leden namens het bestuur om samen te zorgen voor het uitdragen van ons mooie vak! Van 9 november tot 15 november is er weer de week van de vaktherapie. Een landelijk initiatief door de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB) en de aangesloten verenigingen om aandacht te vragen voor ons werk.
Er zijn vele collega’s die eerder al mooie initiatieven hebben uitgevoerd of die dat  voor dit jaar bedacht hebben. Je kunt bijvoorbeeld iets organiseren binnen jouw organisatie, de gemeente waar je werkt of juist voor een breed publiek. Dit om collega’s, verwijzers en (mogelijke) cliënten bekend te maken met de psychomotorische therapie en de gezamenlijke term vaktherapie.

Om hierin goed herkenbaar te zijn en elkaar te inspireren is het van waarde om je activiteit aan te melden. Kijk op http://www.weekvandevaktherapie.nl.  Hier kun je:

  •  Jouw activiteit invoeren zodat deze voor iedereen zichtbaar is. 
  •  Promotiematerialen bestellen om je activiteit te promoten.
  •  Documenten downloaden die helpen bij de organisatie van jouw activiteit.
  •  Voorbeelden ter inspiratie bekijken.

Ieder jaar komen er veel mooie initiatieven voorbij op social media, waaronder  filmpjes, artikelen en vlogs en blogs over ons vak. Deel dit via je eigen social media en met elkaar zodat we elkaar kunnen inspireren en ook op die manier zorgen voor een bredere verspreiding van ons vak. Je kunt hierbij de #NVPMT #weekvandevaktherapie gebruiken of de NVPMT benoemen via de @-optie, dan kunnen we jouw initiatief ook delen!

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht