Congres 'Doen en Meten'

28 oktober 2020

Save the date!

Op donderdagmiddag 21 januari 2021 van 13.00- 17.00 uur organiseert het lectoraat Bewegen, Gezondheid en Welzijn het congres ‘Doen en Meten’. Op dit congres kunt u relevante kennis opdoen over het gebruik van Patient Reported Outcome Measures en Shared Decision Making (SDM) in de psychomotorische therapie. De plenaire lezing zal verzorgd worden door Prof. Dr. S. Beurskens, een expert op het gebied van meten van uitkomsten in de zorg. Aansluitend verzorgen ervaringsdeskundigen, onderzoekers en psychomotorisch therapeuten verschillende workshops. In de workshops kunt u kennis maken met vragenlijsten om uitkomsten in de psychomotorische therapie te meten en SDM, zodat u dit direct in de praktijk kunt gebruiken.

Het congres staat open voor alle vaktherapeuten en aanverwante beroepen zoals fysiotherapeuten, lichaamsgericht werkende psychologen en haptotherapeuten.  

Aanmelding voor het congres is in de loop van november 2020 mogelijk via: https://www.windesheim.nl/

Het congres vindt plaats op hogeschool Windesheim te Zwolle en zal ook online bij te wonen zijn. De RIVM-regels zullen worden nageleefd.

Contactgegevens: a.h.de.haan@windesheim.nl / 06-22857678

Twee artikelen over het project zijn gepubliceerd in het Tijdschrift voor Vaktherapie en te downloaden via https://nvpmt.nl/kennisontwikkeling

  • Het project ‘Doen en Meten’ Patient Reported Outcome Measures (PROMs) voor psychomotorische therapie         
  • Shared Decision Making en Patient Reported Outcome Measures in de psychomotorische therapie                  
Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht