Overzicht studiedagen 2021

30 september 2020

Tijdens de ALV van donderdag 10 september vroegen leden of er al duidelijkheid was rondom de studiedagen 2021, dit om deze aan te kunnen vragen bij hun leidinggevende.

Inmiddels worden er steeds meer doorgeschoven studie dagen nog verder doorgeschoven of zelfs geannuleerd. Door de huidige Corona situatie is het dus erg lastig om hier een helder overzicht te geven.

Ik zal een poging doen om het een en ander overzichtelijk neer te zetten:

  • 60 jarig Lustrum NVPMT is verschoven naar mei 2021 en er wordt op dit moment nog bekeken of het reëel is dit door te laten gaan
  • Studiedag NVPMT voorlopig doorgeschoven naar oktober 2021
  • FVB Congres zou 27 maart 2021 zijn. Maar de huidige opzet is nu geannuleerd en er wordt nog gekeken naar alternatieven
  • Internationale EFP Congres staat gepland van 23-25 september in Marburg Duitsland. Voor alsnog wordt uitgegaan van een fysiek congres.

Uiteraard zullen alle bij ons bekende studiedagen voor PMT op de website bij de agenda komen te staan. Ook eventuele annuleringen en wijzigingen worden daar bijgehouden.

Ik hoop zo toch een antwoord te hebben gegeven op de vraag vanuit de ALV en misschien voor anderen een helder overzicht.

 

Inge van Driel

Secretaris NVPMT

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht