Vooraankondiging ALV september

15 juli 2020

Na het uitstellen in maart en toch een bestuurswisseling via een digitale stemming, gaat de ALV in september door!!

Op 10 september hebben we een grote ruimte gehuurd bij Aristo in Utrecht. Na contact kunnen zij deze ruimte zo inrichten dat er 65 personen in kunnen met de 1.5m afstand. We gaan terug naar de examenopstelling. Voor velen wellicht al even geleden…

Dit betekent wel dat er maar een beperkt aantal mensen live aanwezig kunnen zijn dus we gaan het zo proberen te organiseren dat we de alv ook via zoom kunnen delen. Zo kunnen we elkaar op verschillende manieren ontmoeten.

De ALV zal op 10 september van 13.30-18.30 plaatsvinden. Na de zomer zullen we jullie meer informatie geven en de mogelijkheid om je op te geven voor de ALV als je live erbij aanwezig wilt zijn of via zoom wilt deelnemen. Maar houdt alvast deze datum in je agenda vrij, ga overleggen met je werkgever en collega’s dat je erbij wilt zijn. We hebben jullie immers veel te vertellen. Met de alv stukken die in maart al zijn rondgestuurd en nog besproken moeten worden, moeten we heel veel mensen bedanken voor hun inzet binnen onze vereniging en willen wij graag met jullie onze visie en missie delen om samen op koers te blijven.

Tot in september!

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht