Vertrek Kelly Kemerink

24 juni 2020

Zoals velen van jullie weten hebben we de afgelopen 2 jaar als NVPMT ondersteuning van een verenigingscoördinator gehad in het bestuur.
Kelly Kemerink deed dit zowel voor de NVPMT als voor de NVBT (beeldende therapie). Dit in de constructie, waarbij ze formeel in dienst was van de FVB en de kosten vanuit de FVB doorberekend werden aan de beroepsvereniging(en). Hierbij heeft Kelly 2 keer een contract gehad bij de FVB.

In de aanloop en voorbereiding als nieuw bestuur hebben we kennis gemaakt met Kelly en ook samen plannen gemaakt voor haar bijdrage voor de NVPMT en haar rol in de verbinding met de leden. Helaas is Kelly daarna voor langere tijd uitgevallen. Het jaarcontract van Kelly liep af en omdat de FVB en de beroepsverenigingen relatief klein zijn in hoeveelheid personeel en het daarmee (ook financieel) erg kwetsbaar is als iemand langere tijd uitvalt, is dit laatste doorslaggevend geweest voor het niet verlengen van het contract. Als NVPMT zijn we dan ook meegegaan met het advies van de FVB.

Vooral heel vervelend voor Kelly en voor ons als bestuur ook niet waar we op hadden gerekend in de ondersteuning van de werkzaamheden.
Dat betekent dat we op een rare manier ‘afscheid’ hebben genomen van Kelly en ze wegens haar uitvallen maar beperkt over heeft kunnen dragen en de voorliggende taken ook niet verder op heeft kunnen pakken.

Kelly heeft met vele leden contact gehad vanuit haar werkzaamheden en ook voor hen is het dus vrij plotseling dat ze er niet meer was en nu dus ook niet meer terugkomt.
Hoewel we het bedanken van Kelly en het afscheid nemen ook nog op een andere manier vorm zullen gaan geven en dit hopelijk ook nog met de leden erbij kan in de ALV na de zomer, willen we ook op deze manier Kelly van harte bedanken voor haar werkzaamheden voor de NVPMT!

Als huidig bestuur hebben we besloten nog geen vervanging voor Kelly te organiseren, maar eerst een helder meerjarenplan neer te gaan zetten. Zowel op inhoudelijk vlak voor de PMT als ook op financieel vlak. 

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht