Laatste nieuws over Masterclasses 2019-2020

13 november 2019

Laatste nieuws over Masterclasses 2019-2020

In het studiejaar 2019-2020 organiseert de Masteropleiding  PMT weer drie interessante masterclasses voor de PMT! 

Masterclass Leefstijlinterventies bij (ernstige) psychiatrische aandoeningen

Wat betreft de (snelle) ontwikkeling van leefstijlcoaches is het voor PMT-ers heel belangrijk om zich verder  te scholen en te profileren in het onderwerp leefstijlinterventies. Jeroen Deenik is op dit onderwerp recent gepromoveerd en Yvonne van Doorn heeft veel praktische ervaring op het gebied van leefstijlinterventies en PMT. 

Deze masterclass vindt plaats op zaterdag 16 november en zaterdag 14 december.

Hoofdocent: Jeroen Deenik, Praktijkdocent: Yvonne van Doorn

De inschrijving voor deze masterclass is geopend en er is nog plek!

 

Masterclass SOLK

Hanneke Kalisvaart is recent gepromoveerd op het onderwerp:  body-relatedness bij ernstige somatoforme stoornissen. In deze Masterclass zal zowel een praktische aanpak en een theoretische verantwoording van de PMT-behandeling voor Somatisch Onvoldoende Lichamelijke Klachten centraal staan.  

De Masterclass vindt plaats op zaterdag 1 februari en zaterdag 21 maart.

Docent Hanneke Kalisvaart

Inschrijving gaat open in november  2019.

 

Masterclass Motorische problemen en fysieke (in)activiteit bij kinderen en jongeren met een psychiatrische aandoening: Van assessment tot interventie

Tine van Damme is verbonden aan de universiteit van Leuven en is gepromoveerd op het onderwerp: motorische problemen en fysieke (in)activiteit bij kinderen en jongeren met een psychiatrische aandoening. In deze Masterclass zullen deelnemers worden meegenomen van assessment tot interventies op het gebied van motorische problemen.

De Masterclass vindt plaats op twee aaneengesloten dagen: vrijdag 5 juni en zaterdag 6 juni.

Docent Tine van Damme

Exacte inschrijfmoment nog niet bekend, zal begin 2020 worden.

 

Kosten Masterclass 

Kosten van een Masterclass bedragen 395 euro. Je kunt deelnemen,  als je aan de betaalverplichting hebt voldaan. Je dient de kosten ad €395,00 te voldoen door middel van de iDeallink die je tijdens het aanmeldproces tegenkomt. De plaatsing geschiedt op basis van volgorde van aanmelding.

 

Informatie & aanmelding

Alle drie de Masterclasses zijn zowel toegankelijk voor studenten van de Master PMT als voor

PMT-ers in het veld. Er is meer informatie te vinden over de Masterclasses onder de agenda-items op de website van Windesheim via deze link, onder de datum van de 1e bijeenkomst.

Meer informatie over de aanmelding kan verkregen worden bij Ittie Hornstra, Secretariaat Master PMT (Calo), Hogeschool Windesheim, domein Bewegen en Educatie.  

Werkdagen: di // wo-ochtend // do // vrijdag

Telefoon: 088 469 95 18 

 

 

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht