Let op! Je kan nog tot uiterlijk vrijdag 1 november je mening geven!

30 oktober 2019

Let op! Je kan nog tot uiterlijk vrijdag 1 november je mening geven!

 

Mijn naam is Ilse Klaver en momenteel studeer ik bij de NVPMT af op een onderzoek naar de integratie van de Generieke Module Vaktherapie (GMVT) en de bijbehorende communicatie daarover.

Om bovenstaande reden zijn de NVPMT en ik benieuwd naar je mening en hebben wij een enquête opgesteld. De volgende onderwerpen passeren in deze enquête de revue: de NVPMT als vereniging, de Generieke Module Vaktherapie en tot slot de communicatie vanuit de NVPMT.

 

Vul deze enquête snel in, want dit kan nog tot uiterlijk vrijdag 1 november! Ga naar deze site om je mening de delen https://uvafeb.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_1zQ9o2FsTOcK3kx.

 

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10-15 minuten. Heb je koffiepauze, reis je met de trein of heb je gewoon tien minuutjes over? Pak dan de enquête erbij, vul deze in en draag bij aan de ontwikkeling van PMT als vaktherapie! De data wordt anoniem verwerkt.

 

Mijn dank (en hopelijk dat van vele PMT’ers) is groot. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, mail of bel mij dan gerust.

 

Vriendelijke groet,

Ilse Klaver

 

+31 (0)6 11418086

Ilse.klaver@hva.nl.

www.linkedin.com/in/ilse-klaver-54926b142/

 

 

 

https://uvafeb.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_1zQ9o2FsTOcK3kx

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht