Kennisbank

Kennisbank

We heten je hartelijk welkom op de kennisbank de plek voor informatie met betrekking tot PMT. In deze kennisbank vind je allerlei modulen, producten en publicaties die ontwikkeld zijn door en voor PMT-ers. Bij de ordening is uitgegaan van de verschillende werkvelden, werkveldgroepen. Elke PMT-er die lid is van de NVPMT kan hier zijn documenten plaatsen om te delen met andere NVPMT leden. 

Op dit moment is de site nog enigzinds karig gevuld, maar dat zal snel veranderen. Daarvoor hebben we natuurlijk ook jouw medewerking nodig. Wanneer jij documenten hebt om te delen dan zien wij ze graag tegemoet. Je kunt ze uploaden via deze site (rechts in je scherm). Belangrijk is om eerst de instructies te lezen. Hier staat uitgelegd wat er minimaal nodig is om je document te laten plaatsen in deze kennisbank. 

Wanneer je je hebt geregistreerd heb je nog niet gelijk de mogelijkheid om de database te gebruiken. Je staat dan nog in de aanmeldfase. Pas na goedkeuring door de beheerder van nvpmtkennisbank.nl krijg je de mogelijkheid tot het inzien van de documenten. De authorisatie vindt minimaal 1x per week plaats. Je krijgt dan na inloggen ook de mogelijkheid tot het wijzigen van je wachtwoord. 

We wensen je veel plezier met het doorzoeken van de kennisbank naar passende modulen/producten/publicaties en hopen dat je binnnen je werk gebruik kunt maken van de deskundigheid van je collega pmt-ers. 

 

Het nvpmtkennisbank.nl team.