19 januari 2019

3 daagse beroepsopleiding Mind Eye Power

3 daagse beroepsopleiding Mind Eye Power

Mind Eye Power is een krachtige, innovatieve en toegankelijke  lichaamsgerichte methode om diepgaande en blijvende verandering te brengen in angsten en onverwerkte emoties, saboterende overtuigingen, hardnekkige gedragspatronen, (gevolgen van) trauma. Mind Eye Power is toepasbaar in zeer verscheidene levenssituaties waarbij de cliënt lading, last en noodzaak ervaart om te veranderen en zichzelf van dit levensthema wil bevrijden.

Dit doen we met de juiste mindset en oogbewegingen. De resultaten zijn verbluffend te noemen, vaak is 1 sessie voor 1 levensthema al genoeg.

 

In 3 dagen beheers je een toegankelijke en effectieve lichaamsgerichte methode om diepgaande verandering te brengen in hardnekkige gedragspatronen, negatieve overtuigingen en eventuele gevolgen van cliënten.

Dit doen we met geestkracht en oogbewegingen. De ogen zijn het toetsenbord van de hersenen en met bepaalde oogbewegingen krijg je grip op de bedrading van het brein. Je kunt het trauma van cliënten letterlijk en figuurlijk ontzenuwen, zoals ook bekend vanuit de traumabehandeling (EMDR).  Mind Eye Power is niet persé alleen gericht op traumabehandeling maar kan  ook ingezet worden om  ongezonde overlevingsmechanismen te ontkoppelen en te overschrijven.

Voor wie

De opleiding is bedoeld voor (vak) therapeuten, coaches en hulpverleners die deze methode zelf in de praktijk willen brengen.

 

Praktische Informatie

 

  • Opleidingsdata: 29, 30 november, 14 december in Groesbeek of

  • 19,26 januari en 9 februari in Arnhem

  • Deelname is inclusief koffie/thee, heerlijke lunch, lesmateriaal, online leeromgeving, MEP PRACTITIONER Certificering, 

  • Geaccrediteerd door Stichting Register Vak therapeutische Beroepen (SRVB), 38 punten

  • Erkend en geaccrediteerd door Stichting Keurmerk Beroepsscholingen.

  • Bijdrage 495,- excl. btw

  • voor meer informatie en opgave: https://mindeyepower.nl/opleiding/     of jacqvenbrux@gmail.com